ahli majlis tertinggi

Thursday, 30 June 2011

g0ing t0 unikl melaka







untuk makluman korg..aku blaja kat japan malaysia technical institute..bukan swasta ek..dyer under jabatan tenaga manusia..tbe2 je cter kan..hak3..sbnarnye aku gy melaka coz ade sukan iljtm (institut latihan jabatan tenaga manusia)..aku wakil tok sukan ping pong..huhu..pndai main kew??hehe..skit2 tu boleyh la kan..aku pegi sne dh lame r gak..tapi ary ni bru nak tulis..hehehe..hari ni bru tergerak hati nk tgk blog ni..aku gy bila ek??erm xingt lak..sat nk tgk calendar..ha..mlam sbtu 18/6..kontijen jmti dh bertolak gymelaka..smpai pagi ahad kat ilp pedas..pendaftaran kat sane..perasmian ngn penutup pun kat ctu gak..pemain ping pong menginap kat unikl..so kami pun dhantar kat sane..kami kat sane xbuat pape dari hari ahd smpai la rabu bru bertanding coz mnang by..ade dua ilp yg patut kami lawan xantar wakil..ary rbu tu bru bertanding..terus msuk separuh ahir..lawan lak ngn ilp ledang..sayang kami kalh..kalh pun sipi je..itupun sebab dorang hantar staff je..kalu x kami jadi johan dah..hahaha..bangge diri..23/6 kami blik..hurm ade 3 bas untuk kontinjen jmti..1 bas tu combine tok bdak yg nak gy terminal 1 ngn balik terus..2 bas lagi pi jlan2..aku nak jlan2..tp dsebabkan nazrul ajk aku blik terus..aku pun blik terus..sdihnyew...hurm nice memory kat sane..kami baik ngn rmai org..antaranye dak ilp kuantan..ilp jira..ilp selandar..tp yg pling kamceng adtec kulim la..syg korg la..thankz sbb skong kami wktu game..hurmm k la..ckup la ek..

2 comments:

fadzlina said...

nazrul???????????/huhuhuh...wah ble dua2 kew????dating r tuh..hahahah

ayu hasmuni said...

mne ade..ko nk memandai jew..skaly ngn taqwa n mie la..ish3..aku ni baik la..ane ade blik dua2 ni..